);
augustus 23, 2019

Werkschoenen speciaal voor dames

Hoogwaardige werkschoenen speciaal voor de vrouwenvoet vanaf maat 36. De ergonomie van dames voeten en daardoor ook dames werkschoenen verschilt op diverse vlakken ten opzichte van de mannelijke voet. Een damesschoen is vaak zeer licht en van waterafstotend materiaal. Bovendien zijn de meeste dameswerkschoenen antibacterieel en schimmelwerend. We hebben voorraad voor zowel dames als heren in veiligheidsschoenen en werkschoenen. Maar sommige zijn alleen modellen voor dames. Geschikt voor personeel in ziekenhuizen en de verzorgingssector: bejaardentehuizen, verpleeghuizen, hospices, rusthuizen. Denk aan Horeca werkschoenen voor dames, Horeca veiligheidsschoenen. In de horeca zijn de damesschoenen zeer geliefd vanwege hun stabiliteit en slipweerstand. De dempende zool vangt je optimaal af tijdens het lopen. Overtuig jezelf van de indrukwekkende veiligheidsschoenen voor dames. Bekijk onze moderne dames werkschoenen met een prachtig design online. We hebben het grootste assortiment Werkschoenen Dames:

Alle Dameswerschoenen:

https://veiligheidswerkschoenen.nl/product-category/dames-werkschoenen/

Dames Horeca werkschoenen S3.

Vaak wordt er gedacht dat S3 de enige schoen is die ook de voeten beschermt tegen scherpe voorwerpen die door de zool zouden kunnen komen. Dit is niet het geval, ook S1P beveiligde werkschoenen zijn voorzien van een beschermzool. het is een visueel zeer aantrekkelijke veiligheidsschoen.  Het verschil met een S3 werkschoen is dat de S1P werkschoenen niet waterafstotend zijn. Dit is voor iemand die in een magazijn of in de transport werkt dus geen probleem. Dit zorgt er voor dat dames veiligheidsschoenen over compleet andere vereisten beschikken dan de mannelijke varianten. De meeste horeca werkschoenen die wij verkopen zijn uniseks werkschoenen. De perfecte maat zit er dus altijd tussen. Wanneer u nog steeds twijfelt welke schoen er bij u past, neem dan gerust contact met ons op!

de dames werkschoenen moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • De schoen moet goede steun bieden bij langdurig staan.
  • De schoen moet grip bieden op gladde vloeren.
  • De schoen moet er representatief uitzien.
  • De schoen moet de voeten beschermen met een composiete-/ stalen veiligheidsneus
  • De schoen moet hygiënisch zijn
  • Dames werkschoenen toepassingen branche: Vaak in administratief, Automotive, Bouw, Dames Schoenen, Horeca, Hygienne, Industrie, Logistiek, Praktijken, Safety Sneakers, Schoonmaak, Uitzendbranche, Ziekenhuizen.
stoere dameschoen werk
dames werkschoen roze
dames roze werkschoen

Dameswerkschoenen met sokken tips

Ademende schoenen werken alleen met functionele sokken. Katoenen sokken houden vocht vast. Functionele sokken daarentegen voeren het vocht van de voet af naar buiten. Daar wordt het vocht in de volgende stap door het ademende schoen-membraan op effectieve wijze uit de schoen getransporteerd. De veiligheidsschoenen voor dames die zijn terug te vinden in ons assortiment bieden de perfecte combinatie van bescherming en comfort en dat alles met een vrouwelijke touche. Het principe van ademende schoenen werkt daarom alleen met ademende sokken. Alleen de combinatie van functionele sokken en ademend schoeisel transporteert zweet effectief naar buiten. Zo kan het principe ademend vermogen werken.

* voor verpleegsters en verplegers

* voor personeel in schoonheidssalons, kuuroorden en kuurbaden

* voor personeel in de horeca

* voor ambulancepersoneel

Wij hebben voor u de collectie werkschoenen die uitermate geschikt zijn voor de Horeca en meer. Let op! Niet alle schoenen zijn geschikt voor keukens en gladde ondergronden!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *