);
september 18, 2019

Op zoek naar sneaker werkschoenen of werk sneakers?

We hebben een groot assortiment sportieve werkschoenen. Een nieuw trend van de afgelopen jaren zijn de werkschoenen sneakers, ook wel safety sneakers genoemd. Er wordt veel gezocht naar sneaker werkschoenen met een stalen neus, werkschoenen sneakers puma, werkschoenen sneakers redbrick of gewoon naar lichtgewicht werkschoenen. Hier vind je de juiste werkschoenen voor zowel dames als heren.

Safety sneakers en Sneaker werkschoenen waar let je op?

Bij de aankoop van werkschoen sneakers nlet je op een aantal zaken:

  • Beschermneus of kruipneus
  • Antistatische eigenschappen
  • Energieabsorberende hak + gesloten hiel
  • Waterafstotend en waterabsorberend bovenmateriaal
  • Penetratiebestendige  tussenzool
  • Normering
  • Zijn de werkschoenen lichtgewicht

Sportieve werkschoenen

Goede werkschoenen hebben minimaal het CE-teken. Deze markering geeft aan dat het product waarop het CE logo staat voldoet aan de regelgeving binnen de Europese Unie. Bij een S3 werksneaker beschermt dus tegen alle veiligheidsrisico’s die op een moderne werkomgeving, zeker in de industriële sector, aanwezig kunnen zijn. En met werksneakers doet u uw werk met een zo groot mogelijk draagcomfort. Zelfs de veiligste werkschoenen zijn tegenwoordig als sneaker verkrijgbaar. Deze sportieve werkschoenen zijn over het algemeen lichter in gewicht dan de meeste andere werkschoenen en zien er bovendien trendy uit. Werkt u veel op uw knieën of stoot u regelmatig ergens tegenaan? Dan is een kruipneus gewenst.

Bekijk onze beste werksneakers:

Maxguard S036 Sundance Sneaker Laag S3

Redbrick Slate Sneaker Laag S3

Redbrick Motion Comet Laag S3 ESD

Veiligheidssneakers zult u niet in iedere online werkschoenenwinkel tegenkomen

Maar als u naar dit type veiligheidsschoenen op zoek bent, zit u bij ons goed. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan deze lichtgewicht werkschoenen, zodat u zo comfortabel en veilig mogelijk uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *